Wahoo Skins voor de ROAM

Vanaf € 19,99
Op voorraad
SKU
WMB00

Jouw Wahoo ELEMNT ROAM/BOLT personaliseren is nog nooit zo eenvoudig geweest met de Wahooskins ontwikkeld door Wrap My Bike. Door de passie voor het personaliseren van fietsen en alles wat daarmee te maken heeft, is deze ‘skin’ ontwikkeld. Want die passie, die wordt graag gedeeld!

  • Dankzij de hoogwaardige vinyl folie, waarvan de skins zijn gemaakt, kun jij zelf middels onze instructies (video en tekst) jouw Wahoo ELEMNT ROAM/BOLT personaliseren.
  • Aan de hand van de instructievideo's wordt u stap voor stap begeleid bij het aanbrengen van uw eigen Wahoo Skins.
  • Verschillende skins:
    • Wahooligan Editie: Een skin met details, dat is een ding wat zeker is als je het hebt over de Wahooligan editie. Ontworpen in tijden van het vele binnenfietsen. De verschillende Zwift icoontjes, die je tegen zult komen tijdens het fietsen of Zwift.
    • Rainbow: Een speciale toewijding aan alle wereldkampioenen die onze wereld rijk is. We zijn tenslotte allemaal een beetje wereldkampioen toch? In ieder geval is het ontwerp lekker kleurrijk, hiermee zit er altijd wel een kleur tussen naar jouw smaak. Dus ook ideaal voor als je niet kunt kiezen.
    • Deep Red: Beschik je over een rode fiets en ben je op zoek naar een matchende kleur voor op de Wahoo? Dan is de Wahoo Deep Red editie zeker iets voor jou! Er zitten heel wat tinten rood in verwerkt
Meer informatie
ProductnummerWMB00
EANNOEAN
URL Keywahoo-skins-voor-de-roam-20
MerkWahoo
Adviesprijs19,99
Weight1.000000
ProductgroepFietsaccesoires
Goldcard kortingNee
Copyright © 2020 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.