Tacx T8000 Neobike smart trainer

€ 2.599,00
Niet op voorraad
SKU
T8000

LET OP; ALLEEN AF TE HALEN IN DE WINKEL

De Tacx NEO Bike Smart is een revolutionaire smart bike. Deze fietstrainer is ontworpen voor ongekende, unieke en levendige ervaring. Deze trainer zorgt voor een grote doorbraak in 'fietstrainerland'. De unieke features en design maakt het fietsen verrassend realistisch en plezierig. Tegelijkertijd biedt de trainer een gemakkelijke manier om met jouw favoriete programma's te trainen. 

De fietstrainer is stand-alone te gebruiken en fietst dan in één weerstand, zodra je de Neo Bike op stroom aansluit heb je een krachtige motorrem van 2200 Watt welke een stijging kan simuleren tot 25%, naast een stijging kan de Neo ook een daling simuleren van 5%. Om het maximale uit de trainer te halen, koppel je deze met een smartphone of tablet via Bluetooth of ANT+ om gebruik te maken van de gratis Tacx app. Via deze app kun je de trainer handmatig een hogere weerstand laten bieden, of dit automatisch laten doen door het fietsen van een film of route. Via het ANT+ signaal kan de trainer ook gekoppeld worden met een PC of laptop via een USB ANT+ dongel, deze wordt niet met de Tacx Neo Bike meegeleverd. Ook via deze PC koppeling kun je de trainer nu automatisch in weerstand laten aanpassen, of handmatig via de juiste software.

Het schakelen op de Tacx Neo Smart verloopt geheel vlekkeloos. Je kunt zelfs het verzet digitaal aanpassen naar wat jij wenst. Met de feature genaamd 'dynamische inertie' ervaar je realistische controlve van de massatraagheid. In tegenstelling tot een vliegwiel compenseert dynamische inertie voor gewicht, snelheid en hellingshoek en biedt zo een natuurlijk fietsgevoel.

Het gevoel van kasseien en schakelen worden gesimuleerd door de Road Feel en Gear Feel functies. De zorgen voor trillingen van verschillende wegoppervlaktes en het schakelen naar een andere versnellingen. 

Meer informatie
Pre-orderNee
ProductnummerT8000
EAN8714895058269
URL Keytacx-t8000-neo-bike-smart-trainer
MerkTacx
ProductgroepTraining
Goldcard kortingNee
NavigatieNee
Meer van Tacx
Copyright © 2021 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.