Tacx Magnum Smart trainer T9000

€ 8.499,00
Niet op voorraad
SKU
Tacx Magnum Smart trainer T9000

Een level verder: interactieve fietstrainer en loopband in een.

DE VOLGENDE KLIM NAAR INNOVATIE

Deze baanbrekende en unieke loopband introduceert een compleet nieuwe manier om binnen te fietsen en te hardlopen. Het vertegenwoordigt onze visie van een innovatieve, realistische trainer waarmee je precies dát kunt verbeteren wat je wilt verbeteren.
Op deze Magnum kun je zowel fietsen alsook hardlopen. Maximale hellingshoek is 15% en maximale snelheid is op 30km/u ingesteld. Boven deze snelheid compenseert de trainer dit door de hellingshoek aan te passen.
Aangezien je fiets nergens aan vast zit ben je vrij om te fietsen zoals jij wil. De fietservaring wordt zo gemaximaliseerd. Met de bij geleverde trainingssoftware past de Magnum zich automatisch aan aan jouw gereden snelheid. Aan de voorkant is die begrensd door een rolletje waar je gerust tegen aan kan fietsen en ga je te ver naar acteren, dan stopt de band vanzelf. De band is voorzien van 2 indicator led strips die je positie op de band continue monitoren en daar dan ook de snelheid op aanpassen. De Magnum is voorzien van een bedieningspaneel voor handmatige instellingen, daarnaast is er een 32” scherm voor de virtual reality. Dit is weer gekoppeld aan de mee geleverde pc waar de Tacx desktop app op draait en krijg je een jaarabonnement op de Tacx premium software die al geïnstalleerd is.

Een gecertificeerd team installeert de loopband bij jou thuis.

Meer informatie
ProductnummerT9000
EAN7061255102911
URL Keytacx-magnum-smart-t9000
MerkTacx
ProductgroepTraining
Type trainerSmart
Goldcard kortingNee
NavigatieNee
Meer van Tacx
Copyright © 2021 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.