Onze winkel is geopend volgens normale openingstijden. Voor 14 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden.

Maak altijd een account aan en login om de vaak nog verborgen kortingen te zien.

Shimano Ultegra DI2 RD6770 achterderailleur

€ 275,00
Op voorraad
SKU
103756-0

De derailleur is immuun voor ruwe omstandigheden en beschermd tegen stoten door zijn versterkte innerlijke kooi. Het heeft een maximaal bereik van een tandwiel van 28T.

Controle op het puntje van uw vinger

De componenten van Shimano Ultegra-serie staan altijd voor innovatieve technologie, betrouwbaarheid en hoge prestaties. Dat verklaart waarom de term 'ULTEGRA' gedeelte van de woordenschat over de fiets wereld is geworden. Racefietsen uitgerust met Ultegra serveren een breed scala van gebruikersprofielen - van kilometerstand beluste touring liefhebbers recreatieve fietsers met race ambities tot semi-professionele club rijders.

Nu ook met elektronische Shifting: De invoering van de elektronische Ultegra Di2 schakelen legt nu de laatste hand aan Ultegra. Het geeft gebruikers de vrijheid om te kiezen tussen mechanische en elektronisch schakelen, afhankelijk van wat ze prefereren. Nogmaals, Shimano's topgroep Dura-Ace heeft geïnspireerd tot de geavanceerde technologie van de Ultegra componenten, het beschikbaar maken voor wegliefhebbers van nu.Niet compatibel met Dura-Ace Di2 componenten.

Meer informatie
ProductnummerIRD6770SS
URL Keyshimano-ultegra-di2-rd6770-achterderailleur
MerkShimano
Adviesprijs329,95
Weight0.000000
SchakelenElektrisch
Aantal versnellingen10, 20
Soort AchterderailleurKort
Goldcard kortingNee
NavigatieNee
Copyright © 2020 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.