Shimano SM-SH56 SPD Multi Release schoenplaten

Op voorraad
SKU
ISMSH56

Of je nu een beginner bent op het gebied van clipless pedalen of een beperkte kniebeweeglijkheid hebt, deze SM-SH56 SPD Multi-Release schoenplaatjes zijn een geweldige keuze.

€ 14,99
  • Shimano SM-SH56 SPD Multi-Release schoenplaten zijn duurzame en betrouwbare schoenplaten met 2 bouten waarmee je uit je pedaal kunt klikken door je voet in beide richtingen te draaien of door je hiel op te tillen en te draaien.
  • Vriendelijk voor beginners: Met een uitklikhoek van 13 graden en multi-release-functionaliteit waarmee je snel uit je pedalen kunt komen als dat nodig is. Deze schoenplaatjes zijn een goede keuze voor iedereen die nog niet bekend is met clipless pedalen.
  • Aanpasbaar: Speciaal ontworpen om met bijna alle Shimano SPD-pedalen te werken, waardoor je de veerkracht die nodig is om je pedalen in en uit te klikken kunt aanpassen.
  • Veilig vastklikken: Leveren 4 graden van zweefkracht, wat zorgt voor precies de juiste hoeveelheid beweging terwijl je ook voldoende zekerheid hebt bij het vastklikken van de pedalen
  • Gemaakt om lang mee te gaan: Gemaakt van hittebehandeld gesmeed staal dat duurzame prestaties levert, zelfs onder de zwaarste rijomstandigheden.
Meer informatie
ProductnummerISMSH56
EAN4550170646998
URL Keyshimano-sm-sh56-spd-multi-release-schoenplaten
MerkShimano
Adviesprijs14,99
Weight1.000000
ProductgroepSprareparts
IntroductiejaarNiet bekend
Goldcard kortingJa
Meer van Shimano
Copyright © februari 2023 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.