Shimano RS505 Race schijfremset

Niet op voorraad
SKU
BDADF809-170E-44B1-B1C9-E20BD74A9843

De nieuwe 105-niveau hydraulische schijfrem (BR-RS505) levert, gecombineerd met de flat mount remklauw, hoge prestaties als het gaat om remkracht. Dit zorgt voor een nog betere en veiligere rijervaring voor de sportieve fietser. Dit is de 'achter' versie dus géén komplette set (voor én achter)!

Shimano's nieuwe 105-niveau hydraulische schijfremmen (ST-RS505) maken gebruik van een mineraal olie reservoir verwerkt in een compacte en ergonomische shifter die met een 10 mm aanpassingsbereik geschikt is voor zowel kleine als grote handen en alles daar tussenin. Voor schakelen is een lichte en minimale vingerbewegingen voldoende, wat resulteert in een nauwkeurige schakelactie met een duidelijke klik.

Het hydraulische systeem voert de mineraal olie door kabels via een verbeterde kabelrouting; de kabel loopt langs de binnenzijde van de remklauw waardoor er een net en aerodynamisch ontwerp ontstaat. Het opzetten van het hydraulische systeem wordt vereenvoudigd met Shimano's pre-bleeding J-KIT systeem (junction kit) en een optie voor het ontluchten met een trechter.


De nieuwe flat mount voorvork- en achtervork bevestiging (BR-RS805 en BR-RS505) zorgt voor aerodynamische voordelen. Dit komt doordat de bevestigingsbouten minder zichtbaar zijn en omdat de remklauw dichter bij het frame zit. Dit nieuwe ontwerp past beter bij high performance racefietsen en maakt van de fiets geen veredelde mountainbike, zoals dat in het verleden wel eens het geval was met racefietsen met schijfremmen.


De shifter, de remklauw en de nieuwe SM-RT81-SS 140 mm remschijven en remblokken zorgen voor een consistente remwerking onder alle weersomstandigheden dankzij het innovatieve ICE-TECHNOLOGIES warmte management technologie en dankzij de instelbare remkracht die kan worden afgestemd op de rijomstandigheden, het terrein en het gewicht van de fietser.

De ICE-TECHNOLOGIES koeltechnologie op de SM-RT81 SS remschijf is voorzien van een drie-laags sandwich-structuur van roestvrij staal en aluminium om de warmte snel te verdrijven van het schijfremoppervlak, waardoor het risico van te hete remschijven wordt voorkomen.

  • Merk: Shimano

  • Shimano groep: SHIMANO

  • Shimano groepscode: RS505

  • Shimano modelcode: BRRS505

  • Modeljaar: 2015

  • Type rem: Hydraulic Disc Brake

  • Voor/achter/set: Achter

  • Kleur: Zwart

  • Type remblokje: L02A-R/L04C-M

  • Uitvoering: Hydraulic Disc Brake


Meer informatie
Productnummern.v.t.
URL sleutelshimano-rs505-race-schijfremset
MerkShimano
Adviesprijs324,95
Gewicht1.0000
Productgroepn.v.t.
Type remSchijfrem
Goldcard kortingNee
Soort Kabeln.v.t.
As Draadn.v.t.
Asmaten (mm)n.v.t.
Kleur On.v.t.
Steek (mm)n.v.t.
Veerweg (mm)n.v.t.
Remblokken voorn.v.t.
Type vorkbuisn.v.t.
Offset (mm)n.v.t.
As Typen.v.t.
Type Stuurn.v.t.
Type pompNee
Type trainern.v.t.
Lengte (mm)n.v.t.
Crankvertandingn.v.t.
Type Spatbordn.v.t.
Cranksteln.v.t.
Cranklengten.v.t.
Wielmaatn.v.t.
Soort Verzorgingn.v.t.
Type Bevestigingn.v.t.
Diametern.v.t.
Kleur lenzenn.v.t.
Verwisselbare Lenzenn.v.t.
Ketting speedn.v.t.
Inhoudn.v.t.
Soort Achterderailleurn.v.t.
Waterafstotendn.v.t.
Maat vorkbuisn.v.t.
Uitvoeringn.v.t.
Bandbreedten.v.t.
Soort Voorderailleurn.v.t.
Kleur earsocksn.v.t.
Hoek n.v.t.
Kleur nosepiecen.v.t.
Kleur Extra Lenzenn.v.t.
Navigatien.v.t.
Copyright © 2019 Wielersport Math Salden bv. All rights reserved.