Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 64 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 64 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

» Racewielen

Van €  69,95 tot €  1.990,00

Wielset racefiets

Racefiets wielen (wielsets) kopen

Een race wielset is de combinatie van een velg voor een racefiets en de band. De wielsets zijn unieke combinaties die perfect op elkaar afgestemd zijn. Er zijn wielsets met draadbanden of met tubes. Waarbij draadbanden, met binnenband, makkelijker te vervangen zijn als je lek rijdt. Bij tubes is dit een stuk lastiger, ondanks dat deze wel een stuk lichter zijn in gewicht.

Meerdere factoren van belang

De meest geschikte wielset is afhankelijk van een combinatie van factoren, zoals het gewicht van de fietser, het terrein en de intensiteit van gebruik. Bij Salden kun je ook voor elke racefiets de ideale race velg, race binnenband en buitenband en wielset kopen.

A-merk wielsets

Binnen het productaanbod wielsets dat wij van Salden.nl voeren heeft u de keuze uit tal van A-merken. Denk bijvoorbeeld aan wielsets van Campagnolo, DT Swiss, Fast Forward, Fulcrum, Mavic, Shimano, Veltec en Vision. De combinaties die wij hebben samengesteld zorgen ervoor dat je instaat bent om top prestaties na te streven.

Meerdere wielhoogtes

Bij Math Salden vindt je wielsets in allerlei soorten en maten. De racewielsets die hierboven zijn terug te vinden kunnen verder worden gespecifieerd op de wielhoogte van je voor- en achterwiel.

 Wielset Montage

Een wielset monteren is erg eenvoudig. Je draait de oude wielsets uit je racefiets en plaatst de nieuwe wielsets voor je racefiets. Wij hebben een groot aantal onderhoudstips en filmpjes op onze onderhoudspagina

Naast goedekope wielsets voor je racefiets hebben wij ook MTB wielsets, Tijdrit Wielsets en wielsets voor je Piste fiets.