Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

10 artikel(en)

Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

10 artikel(en)

» Mountainbikewielen

Van €  159,00 tot €  1.470,50

Wielset voor je MTB kopen

Een wielset voor je MTB is de combinatie van een velg voor een mountainbike en de band. De wielsets zijn unieke combinaties die perfect op elkaar zijn afgestemd. De unieke wielsets moeten uiteindelijk bijdragen in het bereiken van je persoonlijke doelstellingen het comfort op de fiets en het plezier van het mountainbiken.

Meerdere factoren van invloed

De meest geschikte wielset is afhankelijk van een combinatie van factoren, zoals het gewicht van de fietser, het terrein en de intensiteit van gebruik. Bij Salden kun je ook voor elke mountainbike de ideale MTB velg, MTB binnenband en buitenband en wielset kopen.

Vertrouwde merken

Net als een stevig frame moet je als mountainbiker kunnen vertrouwen op de wielen en banden van je MTB wielset. Om ongelukken te voorkomen moet je kunnen vertrouwen op kwalitatief hoogstaande wielsets. Om deze reden voert Salden.nl diverse A-merken in haar assortiment waaronder American Classic, DT Swiss, Easton, Fulcrum, Mavic en Shimano

Meerdere maten beschikbaar

Bij Salden.nl vindt je meerdere combinaties op het gebied van wielhoogte en framehoogte. De afstemming van deze twee aspecten zorgt ervoor da je optimaal kunt genieten van je het mountainbiken op alle ondergronden. Meer informatie nodig over de juiste wielmaat van je wielset? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.

Wielset monteren op MTB

Na het uitzoeken van de perfecte en goedkope wielset voor je MTB, moeten ze nog worden gemonteerd. Dit is een eenvoudige klus die niet veel tijd hoeft te kosten. Voor alle onderhoudstips en filmpjes kun je terecht op onze onderhoudspagina.

Naast wielsets voor Mountainbikes hebben wij ook wielsets voor racefietsen, pistefietsen en tijdritfietsen.