Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

5 artikel(en)

Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

5 artikel(en)

» Voorvorken race

Van €  49,90 tot €  199,00

Voorvork racefiets

Voorvork racefiets kopen of vervangen?

De voorvork van de racefiets is belangrijk voor het rijgedrag van de fiets en het comfort dat je hebt. Er zijn twee soorten voorvorken: starre en verende. Voor een racefiets gebruik je een starre voorwork aangezien je geen onverhard terrein op gaat. Door het gladde wegdek is een starre voorvork het beste voor een goede rit. De voorvork houdt je voorwiel op zijn plaats en wordt via het balhoofd verbonden met het stuur. Voor het vervangen ben je bij Salden.nl aan het juiste adres.

Kwalitatief hoogstaande voorvorken

Wij hebben een select aantal goedkope voorvorken voor je racefiets. Wel zijn de voorvorken die wij in ons assortiment hebben opgenomen kwalitatief enorm sterk. De meeste racevoorvorken binnen ons productaanbod kennen de perfecte balans tussen lichtheid, sterkte en rijkwaliteit.

Grote merken voor een kleine prijs

Salden.nl vindt het belangrijk dat u als wielerfanaat instaat moet zijn om tegen een laag bedrag topprestaties te kunnen nastreven. Binnen ons productassortiment zijn een heleboel voorvorken te vinden afkomstig van grote merken waaronder Bontrager, Colombus, Scott, Token, Pro en Dedacciai.

Wij hebben een select aantal goedkope voorvorken voor je racefiets. Daarnaast hebben wij ook MTB voorvorken, Cyclocross voorvorken en balhoofdsets.