Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

3 artikel(en)

Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

3 artikel(en)

» Voorvorken mountainbike

Van €  36,95 tot €  699,00

MTB voorvork kopen

De voorvork van de mountainbike is belangrijk voor het rijgedrag van de fiets en het comfort dat je hebt op onverharde delen. Er zijn twee soorten voorvorken: starre en verende. Voor een MTB gebruik je een verende voorvork aangezien je op onverhard terrein extra demping nodig hebt. De voorvork houdt je voorwiel op zijn plaats en wordt via het balhoofd verbonden met het stuur.

Bekende merken voor een lage prijs

De kwaliteit van MTB voorvorken staat bij Salden hoog in het vaandel. Je vindt bij ons diverse topmerken voor een zeer lage prijs. Denk bijvoorbeeld aan de merken: Advanced, BBB, Fox en Rock Shox.

Meerdere factoren van belang

Bij de aanschaf van een nieuwe voorvork is het as type van je MTB erg belangrijk. Bij Math Salden vindt je dan ook meerdere soorten as type zoals: 15mm, 9mm, quickrelease en vorkvorken met een steekas. Daarnaast zijn ook de framemaat van je MTB en de vorkbuis essentieel in het bepalen van de juiste voorvork.

Wij hebben een select aantal goedkope voorvorken voor je MTB. Naast mountainbike voorvorken ben je bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om Racefiets voorvorken, Cyclocross voorvorken en balhoofdsets.