Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

1 artikel(en)

Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

1 artikel(en)

» Voorvorken cyclocross

Van €  149,00 tot €  149,00

Cyclocross voorvork kopen

De voorvork van je cyclocross fiets is belangrijk voor het rijgedrag van de fiets en het comfort dat je hebt op de onverharde delen van het parcours. Er zijn twee soorten voorvorken: starre en verende. Voor een cyclocross fiets gebruik je net als bij een racefiets een starre voorvork, ook al ben je veel op onverhard wegdek aan het rijden. Het is voor het gevoel beter om een starre voorvork te kopen. De voorvork houdt je voorwiel op zijn plaats en wordt via het balhoofd verbonden met het stuur.

Cycblocross onderdelen van hoge kwaliteit

De kwaliteit van de producten die wij hebben opgenomen in ons assortiment zijn goed te noemen. Je vindt bij ons diverse topmerken die zeer scherp geprijsd zijn. Denk hierbij aan de volgende merken: Easton en Massini.

In meerdere kleuren beschikbaar

De voorvork van je cyblocross fiets moet wel aansluiten op de kleur van het frame. Bij ons kun je kiezen uit een aantal kleuren waaronder zwart, carbon en mat carbon.

Wij hebben een select aantal goedkope voorvorken voor je cyclocross fiets. Daarnaast hebben wij ook Racefiets voorvorken, MTB voorvorken en balhoofdsets.