Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 34 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 34 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

» Balhoofdsets

Van €  5,95 tot €  89,95

Balhoofdset kopen

Elke fiets heeft een balhoofdset. Het is een van de meest essentiële onderdelen van een racefiets, MTB en een cyclocross fiets. Een balhoofd zorgt er namelijk voor dat het stuur en de voorvork kunnen draaien ten opzichte van het frame.

Juiste balhoofdset cruciaal

Het is belangrijk dat je uiteindelijk de meest geschikte balhoofdset kiest voor je racefiets, cyclocross fiets of je MTB. Welk soort balhoofdset je moet kiezen is uiteraard afhankelijk van het type fiets. Zo worden nieuwere fietsen over vaker voorzien van een geïntegreerde balhoofdstel, terwijl oudere fietsen nog conventionele of ahead balhoofdstellen hanteren. Bij Math Salden vindt je diverse onderdelen die passen bij de drie verschillende soorten balhoofdsets. 

Losse onderdelen voor je balhoofdstel

Welk balhoofdstel u ook heeft. De essentie van dit onderdeel blijft het zelfde. Zo heeft iedere balhoofdstel twee aparte lagers. De bovenste lager is bedoeld om de hoogte en de soepelheid af te stellen. De onderste lager (vaak de vorkconus) zorgt ervoor dat het geheel goed vastgedrukt blijft. Deze onderdelen van een balhoofdstel en de tussenliggende onderdelen kunnen meestal worden vervangen.

Naast de balhoofdsets hebben wij ook goedkope voorvorken, stuurpennen, sturen en wielsets voor jouw racefiets, MTB of cyclocross fiets. Gezamelijk stel je de perfecte voorkant van je fiets samen.