Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

» Schoenplaatjes

Van €  2,50 tot €  53,90

Schoenplaatjes voor je racefiets kopen

De schoenplaatjes zorgen ervoor dat je racefietsschoenen of MTB/cyclocross schoenen vast blijven zitten aan de pedalen, een van de drie contactpunten op de fiets. De krachtoverdracht tussen je benen en de fiets wordt voor een groot gedeelte bepaalt door de schoenplaatjes. De mate waarin deze plaatje aansluiten op je schoenen bepaalt of je veel kracht kan zetten. Het is dan ook goed om regelmatig de plaatjes te controleren en eventueel te vervangen. Een schoenplaatje dat niet goed werkt kan ervoor zorgen dat je uit de pedalen schiet met alle gevolgen van dien.

Merken in ons assortiment

Wij hebben schoenplaatjes speciaal voor je racefiets, maar ook voor MTB. . Bij ons kun je terecht voor merken met een hoogwaardige kwaliteit, zoals  Shimano, Look, BBB en Time. Wel streven we ernaar om deze merken tegen een zo laag mogelijke prijs te verkopen. 

Schoenplaatjes afstellen

Een niet goed afgesteld schoenplaatje kan negatieve gevolgen hebben op je prestaties. Daarnaast loop je een verhoogt risico om blessures op te lopen. Zorg er daarom voor dat je schoenplaatje altijd goed is afgesteld, weten hoe? Bekijk het filmpje:

Kijk voor meer onderhoudsfilmpjes bij onze onderhoudstips.