Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 38 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 38 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

» Derailleurwieltjes

Van €  8,95 tot €  79,95

Derailleurwieltjes kopen

De derailleur is verantwoordelijk voor het schakelen van de ketting tussen de verschillende kettingwielen waardoor er op een hoger of lager verzet gereden kan worden. Het derailleur bestaat onder andere uit het derailleurwieltje, deze zorgt voor het overzetten van de ketting. Een goed passend derailleurwieltje met goede 'tanden' zorgt voor een soepel en geruisloze overgang tussen versnellingen.

Derailleurwieltje sneller versleten

Door het vele schakelen slijt het derailleurwieltje over het algemeen een stuk sneller dan andere onderdelen van je fiets. Een derailleurwieltje met slechte/botte tanden kan de ketting en andere onderdelen van je fiets beschadigen. Het is dan ook belangrijk om dit onderdeel van de fiets regelmatig te controleren op beschadigingen. Om soepel te blijven schakelen is het onderhouden van de derailleur en met name het derailleurwieltje een absolute vereisten.

Meerdere merken in ons assortiment

Voor vrijwel iedere racefiets hebben wij geschikte onderdelen. Ook voor het derailleurwieltje van je fiets ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen ons assortiment vindt je diverse merken derailleurwieltjes tegen zeer scherpe prijzen. Denk bijvoorbeeld aan de fabrikanten: BBB, Campagnolo, SRAM, Shimano, Token en Tacx. e ketting ook schade aanbrengen aan de andere onderdelen. Een goedkoop derailleurwieltje vind je natuurlijk in ons assortiment aan racefiets onderdelen.

Naast de derailleurwieltjes bieden wij ook derailleurhangers, kettingbladen, voorderailleurs en achterderailleurs aan.

Boterzacht schakelen?

Bekijk onderstaande filmpje:

Alle onderhoudsfilmpjes vind je bij onze onderhoudstips.