Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 50 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 50 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

» Derailleurhangers

Van €  19,90 tot €  24,90

Derailleurhanger kopen

De derailleur is verantwoordelijk voor het schakelen van de ketting tussen de verschillende kettingwielen waardoor er een hoger of lager verzet gereden kan worden. Het derailleur bestaat onder andere uit het derailleurhanger, deze zorgt ervoor dat het achterderailleur blijft hangen en dat de ketting dus op de juiste spanning blijft. Hierdoor kun je blijven fietsen en kun je daarna weer soepel en geruisloze doorschakelen naar een andere versnelling. 

Scherp geprijsde hangers

Binnen het assortiment van Math Salden vindt je zeer scherp geprijsde hangers. Vrijwel alle derailleurpatjes die bij ons te vinden zijn bevinden zich in de prijscategorie van €19,90.

Derailleurhanger goed afstellen

Het afstellen van de voor- en achter derailleur bepaalt de mate waarin je als wielrenner instaat bent om soepel te kunnen schakelen. Meestal wordt er bij het afstellen van de derailleur alleen gekeken naar de staat van de ketting, de derailleurwieltjes en kettingbladen. De oorzaak van het minder soepel schakelen kan ook liggen aan de positie van de derailleurhanger. Wanneer deze niet goed is afgesteld of nog erger is gebogen kan dit enorme consequenties hebben voor de rest van de fiets. In het onderstaande filmpje wordt precies uitgelegd waar je op moet letten bij het afstellen van je racefiets.

Naast de derailleurwieltjes bieden wij ook derailleurwieltjes, kettingbladen, voorderailleurs en achterderailleurs aan.

Boterzacht schakelen?

Bekijk onderstaande filmpje:

Alle onderhoudsfilmpjes vind je bij onze onderhoudstips.