» Shimano Dura Ace

Van €  79,95 tot €  2.990,00

Shimano Dura Ace 9000

Het Japanse Shimano is een metaalverwerkingsbedrijf wat onder meer bekend staat om de productie van fietsonderdelen. Het is samen met Campagnolo de grootste fabrikant in fietsonderdelen ter wereld. Een van de productgroepen die het bedrijf levert zijn racefiets groepen. Met groep bedoelen we alle bewegende onderdelen aan de fiets.

Persoonlijke doelen behalen met Dura Ace 9000

Taking pleasure to every rider is de slogan van Shimano. Met de Dura Ace 9000 groep wil het bedrijf iedere wielrenner uitdagen om zijn/haar persoonlijke doelen op trainingen en in wedstrijden te kunnen bereiken. Met de Dura Ace 9000 groepset van het Japanse bedrijf combineert het drie aspecten namelijk: functionaliteit, ergonomie en vlekkeloosheid fenomenaal. Het is de lichtste en meest ergonomische groep van Shimano, met een hoog prestatieniveau. 

Kwaliteitsverschil tussen groepen

Naast de Dura Ace 9000 groepset heeft Shimano nog meer drivestrains in haar assortiment opgenomen. De kwaliteitsverschillen tussen de groepen zijn door technologische ontwikkelingen en innovaties minder groot als voorheen, wat de Dura Ace 9000 zeer geschikt maakt voor zowel beginnende als de meer ervaren renners in de wielersport.

Onderdelen van de Dura Ace 9000

De Dura Ace bestaat uit meerdere losse onderdelen die je natuurlijk als groep kunt kopen, maar ook los. De set bestaat uit de volgende onderdelen: