Helaas, er zijn geen producten binnen uw selectie gevonden.

 

» Campagnolo Veloce

Van €  0,00 tot €  0,00

Campagnolo Veloce

Campagnolo is een van de meest prestigieuze wielermerken ter wereld. Het Italiaanse bedrijf is vooral bekend om haar fenomenale groepen die veel worden gebruikt door professionals over de hele wereld. Met groep bedoelen we alle bewegende delen aan de fiets: naven, ketting, derailleur, crankstel, trapas, pedalen, remmen, rem/versnelling-schakelaars en balhoofdstel.

De voordelige Veloce

Voor de prijsbewuste wielerfanaten die toch willen profiteren van kwaliteit die Campagnolo biedt is er de groep Veloce. Het woord Veloce betekent in het Italiaans snel, wat tot uiting komt in ieder onderdeel dat het bedrijf maakt. De drivestrain die is ontwikkeld door de ingenieurs van Campagnolo is indrukwekkend te noemen. Het oog voor detail gecombineerd met de prestaties die met het materiaal behaald kunnen worden is ronduit fantastisch.

Geschikt voor diverse renners

De onderdelen die zich bevinden in de Veloce groep lenen zich uitstekend voor allerlei omstandigheden en situaties. Zo kunt u de set gebruiken voor trainingssessies, maar ook voor lange weekendritten.