Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

3 artikel(en)

Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

3 artikel(en)

» Campagnolo Superrecord

Van €  249,00 tot €  3.499,00

Campagnolo Super Record

De Italiaanse producent van fietsonderdelen genaamd Campagnolo is al meer dan 70 jaar toonaangevend in de wielersport. Het bedrijf staat vooral bekend om haar racefiets groepen. Met groep bedoelen we alle bewegende delen aan de fiets: naven, ketting, derailleur, crankstel, trapas, pedalen, remmen, rem/versnelling-schakelaars en balhoofdstel. Sinds de oprichting hebben al diverse wielrenners door gebruik te maken van de onderdelen van Campagnolo de Tour de France gewonnen.

Super Record het meest exclusief

Super Record is de exclusiefste en tevens de beste groep die Campagnolo aanbiedt. Het gaat verder met het optimaliseren van prestaties waar de Record ophoudt. Het hechte team ingenieurs van Campagnolo heeft met deze set de prestaties van alle andere groepen die het aanbiedt overtroffen.

Specificaties en uiterlijke kenmerken

De groep Super Record ziet er zeer strak uit en voelt dan ook Italiaans aan. Ieder aspect van deze set is tot in de puntjes verfijnd om de best mogelijk prestaties te kunnen bewerkstelligen. De componenten van deze groep zijn dan ook gemaakt van de meest robuuste en sterkste materialen die gebruikt worden in de wielersport. Zo is er gebruik gemaakt van het lichte carbon en het stevige titanium. Deze combinatie zorgt voor een geruisloze schakeling tussen de verschillende versnellingen.