Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

1 artikel(en)

Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

1 artikel(en)

» Campagnolo Record

Van €  1.590,00 tot €  1.590,00

Campagnolo Record

Het Italiaanse topmerk Campagnolo is al geruime tijd een van de beste fietsonderdelen fabrikant van de wereld. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1933 hebben een legio aan top wielrenners gebruik gemaakt van de attributen die het merk te bieden heeft. In 2014 won de Italiaan Vincenzo Nibali nog de Tour de France onder meer door het materiaal van Campagnolo. Bij Math Salden ervaar je top kwaliteit producten waaronder de groep Record voor zeer lage prijzen.

De groep Record

De fietsenfabrikant staat vooral bekend om haar racefiets groepen. Met groep bedoelen we alle bewegende delen aan de fiets: naven, ketting, derailleur, crankstel, trapas, pedalen, remmen, rem/versnelling-schakelaars en balhoofdstel. De groep Record is het paradepaardje van het racefietsbedrijf Campagnolo. Al sinds de oprichting bevindt de Record zich in het assortiment van het bedrijf, wat ronduit uniek te noemen is. Met meer dan 70 jaar research en development is de Record groep een van de indrukwekkendste 11 speed groepen in zijn soort.

Uiterlijke kenmerken Record

De racefiets groep Record kenmerkt zich door haar Italiaanse design. Om de mooie uitstraling te combineren met topprestaties heeft Campagnolo gebruik gemaakt van een aantal verschillende materialen. Zo zijn de componenten van de fiets gemaakt van carbon, aluminium en titanium.