Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

2 artikel(en)

Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

2 artikel(en)

» Campagnolo Chorus

Van €  109,00 tot €  1.199,00

Campagnolo Chorus

De Italiaanse fietsonderdelen fabrikant Campagnolo is al meer dan 70 jaar een toonaangevend bedrijf in de wielersport. Het bedrijf staat te boeken als een van de meest prestigieuze producenten van fietsonderdelen ter wereld. Sinds de oprichting hebben al diverse renners met het materiaal van Campagnolo de Tour de France gewonnen. Bij Math Salden kun jij ook deze topproducten ervaren en dat tegen een zeer scherpe prijs.

De groep Chorus

Campagnolo is vooral bekend om de productie van racefiets groepen. Met groep bedoelen we alle bewegende delen aan de fiets: naven, ketting, derailleur, crankstel, trapas, pedalen, remmen, rem/versnelling-schakelaars en balhoofdstel. Een van de populairste groepen van Campagnolo is de Chorus. Een groep die qua prestaties dicht in de buurt komt van de Super Record, maar dat tegen een zeer voordelig bedrag.

Chorus specificaties en uiterlijk

Net als de meeste groepen binnen het assortiment van Campagnolo heeft de Chorus een 11speed constructie. De zwarte afwerking met veel carbon zorgt voor een imposant uiterlijk. Dit gecombineerd met de beste en innovatiefste onderdelen binnen het assortiment van Campagnolo zorgen voor een spectaculair resultaat. Zo heeft het team van Campagnolo het weer voor elkaar gekregen om het gewicht van de totale set te verlagen, zonder dat dit te kosten gaat van de schakelprestaties van de groep.