Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

2 artikel(en)

Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

2 artikel(en)

» Campagnolo Centaur

Van €  59,90 tot €  590,00

Campagnolo Centaur

Het Italiaanse bedrijf Campagnolo is al bijna een eeuw toonaangevend als het om racefiets onderdelen gaat. De fabrikant is vooral bekend om haar sublieme racefiets groepen die het aanbiedt. Diverse professionele wielrenners hebben door gebruik te maken van het materiaal van Campagnolo gezegevierd in de Tour de France, zo ook Vincenzo Nabili in 2014. Bij Math Salden kun je ook genieten van deze topproducten, maar dan tegen een zeer scherpe prijs.

Centaur beste prijskwaliteitverhouding

Campagnolo wordt geroemd om haar betrouwbare onderdelen en haar zeer gunstige prijs. Binnen het assortiment groepen die het bedrijf voert heeft Centaur naar onze inzichten de beste prijs-kwaliteitverhouding. Campagnolo heeft bij het produceren van deze set voornamelijk gebruik gemaakt van het materiaal aluminium.

Bewezen kwaliteit in een nieuw jasje

De bewezen kwaliteit van de groep Centaur is in een nieuw jasjes gestoken. Het zwart gekleurde aluminium ziet er subliem en aantrekkelijk uit en vormt de basis voor de topprestaties die met deze groep bereikt kunnen worden. Kortom de Centaur set is een zeer goede setgroep met een vrij lage prijs.