Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

2 artikel(en)

Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

2 artikel(en)

» Campagnolo Athena

Van €  1.350,00 tot €  1.999,00

Campagnolo Athena

Campagnolo is een Italiaanse fabrikant van fietsonderdelen. Het bedrijf staat bekend als één van de meest prestigieuze producenten van racefietsenonderdelen ter wereld. In 2014 won de renner Vincenzo Nibali nog de Tour de France gebruikmakend van de spullen van Campagnolo. Een van de meest traditionele groepen binnen het assortiment van Campagnolo is de groep Athena.

Specificaties Athena groep

De groep Athena is een gevolg van jarenlange ontwikkelingen en innovaties. De groep is tot stand gekomen door de ingenieurs die ook hebben gewerkt aan de groep SuperRecord en is bedoeld voor de ware kampioen. De groep kenmerkt zich door haar 11sp constructie die het mogelijk maakt om vrijwel iedere weg te beklimmen. Door de ergonomische bediening die de Ergopower je biedt is het mogelijk om snel te schakelen tussen de verschillende versnellingen.

Uiterlijke kenmerken Athena

De Athena groep combineert het traditionele uiterlijk van racefietsen met de prestaties van een moderne fiets. Het resultaat is subliem te noemen. Het aluminium van het crankstel en de carbon uitstraling van de shifters en de grips maakt deze groep een echte aanrader.