Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 40 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 40 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

» Shifters

Van €  12,95 tot €  719,00

Racefiets shifter kopen

Heb je een nieuwe versteller/shifter nodig voor uw racefiets? De shifter is de bediening van de versnellingen. Het is dan ook belangrijk dat je zo makkelijk en zo goed mogelijk, zonder verlies van vermogen, een andere versnelling in kan gaan. Door middel van de shifter wordt de  voorderailleur of achterderailleur bedient die de ketting op een groter of kleiner kettingbald drukt. 

Vertrouwde merken

Er zijn diverse soorten shifters in het assortiment van Math Salden terug te vinden. Een hoge kwaliteit tegen een zeer lage prijs staat bij ons hoog in het vaandel. Op Salden.nl en in onze winkels komt u dan ook vertrouwde merken tegen zoals Shimano, Campagnolo en SRAM, die in de showroom nog bezichtigd kunnen worden. 

Combinatie shifters

Tegenwoordig zie je ook veel combinatiesystemen, waarbij het remmen en het bedienen van de versnellingen in één zit. Tijdens het schakelen dient er wel doorgetrapt te worden, maar zonder al te veel kracht te zetten. Schakelen in stilstand is dus niet mogelijk. 

Professionele shifters

Een groot aantal van de shifters die is terug te vinden op Salden.nl worden gebruikt door professionals. Vooral de duraluminium verstellers zijn erg in trek. Dit door het ijzersterke lichtgewicht metaal dat wordt gebruikt bij het vervaardigen van de shifters. 

Boterzacht schakelen, hoe stel ik dat in?

Bekijk al onze onderhoudstips.