Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 39 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 39 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

» Cranksets

Van €  19,90 tot €  1.390,00

Crankset kopen

De crankset ookwel bekend als kruk is het verbindingsstuk tussen de trapas van de fiets en het pedaal. De cranks zijn de 2 of 3 voorbladen die zijn gemonteerd aan de crankset. Samen met de trapas, inclusief de  pedalen en de ketting, vormt het crankstel het aandrijfsysteem (Drivetrain) van de fiets. Dit zorgt voor de volledige aandrijving van de fiets.

A-merken

Wij van Math Salden vinden het belangrijk dat kwaliteit betaalbaar blijft. Bij ons kun je terecht voor A-merken tegen een zeer scherpe prijs. Denk hierbij aan de brands: BBB, Campagnolo, Shimano, Willer, VIVAXen Truvativ.

Crankstel afstellen

Het gehele aandrijfsysteem van je fiets is gemakkelijk af te stemmen aan de wensen van de wielrenner. Door de kettingbladen te veranderen is het mogelijk om het versnellingsvermogen van je fiets te verbeteren. Daarnaast is de hoogte van de trapas ook af te stellen zodat deze perfect aansluit op jouw lichaamslengte. De kettingbladen zijn eenvoudig te vervangen zodat het versnellingsvermogen eenvoudig is aan te passen naar de wens van de renner. Op die manier stel je zelf de fiets af op jou vermogen en wensen. Daarnaast is de lengte van de trapas ook zelf in te stellen zodat ook die afstand ideaal is voor jouw lichaamslengte.