Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 57 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 57 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

» Racebanden

Van €  5,95 tot €  88,95

Racefiets buitenband

Onbezorgd een ronde fietsen begint met goed materiaal, een belangrijk onderdeel van je racefiets zijn zeker je banden. Wij bieden een groot assortiment aan hoogwaardige buitenbanden voor je racefiets. Zowel draadbanden, vouwbanden als banden voor de hometrainer kun je bij ons kopen.

De bekende merken

Wij voeren meerdere bekende merken, waaronder Schwalbe, Michelin, Continental, Vittoria en Vredestein. Deze merken bieden enorm veel grip bij natte- en winterse omstandigheden. Daarnaast kun je een lange levensduur verwachten, dit door de hoge kilometrage die deze merken garanderen.

Gangbare maten

Bij Math Salden kunt u terecht voor Racefiets buitenbanden in de gangbare maten 700x23 en 700x25. Ook heeft Salden.nl buitenbanden die geschikt zijn voor kinderracefietsen. 

Rolweerstand van racefietsbanden

De winst die je als wielrenner kunt maken zit hem vooral in de rolweerstand van uw buitenbanden. Jouw prestaties kun je met de juiste racebuitenbanden algauw met 0,2 km/u verbeteren.

Lekbestendigheid racefiets banden

Het garanderen dat een band niet lek kan gaan kunnen wij van Salden.nl niet. De racebuitenbanden die u bij ons kunt kopen staan over het algemeen wel bekend om hun lekbestendigheid. Zo kun je onbezorgd een ronde gaan fietsen.

Voor elke renner de perfecte en goedkope racefiets band bij Salden.