Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 30 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 30 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

» Diversen

Van €  0,90 tot €  51,95

Diverse fietsband onderdelen

Naast een set goede banden, is het altijd goed om wat losse onderdelen en accessoires te hebben voor je racefiets. Dit voor reparatiedoeleinden, maar ook om je prestaties op bepaalde gebieden te verbeteren.  Denk bijvoorbeeld aan ventielverlengers, kit om de tubes aan de velg te verbinden, velglinten, pompnippels of  Tufo Tyre Sealant Extreme om lekken in tubes te herstellen. 

Co2 Patronen

Wij bieden ook goedkope Co2 patronen aan om snel je band weer te voorzien van genoeg lucht. Rijd je een keer lek, dan is na een snelle plaksessie de band direct weer vol lucht zodat jij jouw rit weer kan vervolgen. Wij bieden Co2 Patronen van 12 gram en 16gram aan. Wil je alle Co2 patronen en onderdelen zien, neem dan hier een kijkje:  Co2 patronen.

Banden anti-lek maken?

Het continu lek rijden van banden is een dure aangelegenheid. Om dit te voorkomen hebben wij diverse oplossingen in ons assortiment opgenomen. Zo ook een vloeibare latex tube waarmee je de banden van je racefiets anti-lek kunt maken. Voor zowel de fanatiekelingen als voor de beginners een zeer interessante investering, dit om de slijting van je banden te verminderen.

Leren hoe je eenvoudig een binnenband plat of vervangt? Wij hebben hier de perfecte onderhoudstip voor,  klik hier.