Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

» Cyclocrossbanden en tubes

Van €  19,90 tot €  67,50

Cyclocross banden en tubes

Onbezorgd een ronde veldrijden of cyclocrossen begint met goed materiaal, een belangrijk onderdeel van je cyclocross zijn zeker je banden. Wij bieden een groot assortiment aan hoogwaardige buitenbanden en tubes voor je cyclocross. Zowel draadbanden, vouwbanden en tubes kun je bij ons kopen.

Verschil met andere banden

Cyclocross banden zijn over het algemeen een stuk breder dan racefiets banden. Om onverharde wegen en paden de baas te zijn kun je rekenen op meer bandprofiel. Er kan gesteld worden dat cyclocross banden een kruising zijn tussen mountainbike en racefiets banden.

Bekende merken

Binnen het assortiment dat Math Salden voert zijn meerdere bekende merken terug te vinden, waaronder Schwalbe, Continental en Vittoria. De cyclocross banden zijn verkrijgbaar in diverse maten waaronder de meest gangbare maat  700x32.

Banden geschikt voor wedstrijden

De meeste banden die zijn terug te vinden in ons assortiment zijn uitermate geschikt voor veldrijdwedstrijden. De cyclocross banden kennen namelijk een hoge mate van grip en zijn geschikt voor meerdere ondergronden en weersomstandigheden.

Zo is er voor elke Veldrijder de perfecte en goedkope cyclocross band of tube te vinden. Ben je op zoek naar tubes voor je racefiets of tijdrit fiets? Neem dan een kijkje bij de tubes voor racefietsen en tijdritfietsen.