Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

» Binnenband Race/Cyclo/29er

Van €  1,95 tot €  15,95

Racefiets binnenband

Een perfecte ronde fiets je op harde banden, maar onverhoopt een lekke band gekregen of op zoek naar een nieuwe reserve binnenband voor je racefiets? Geen probleem, wij hebben voor racefietsen een uitgebreid assortiment aan binnenbanden voor je racefiets. Alle verschillende maten zijn bij ons aanwezig en ze bevatten allemaal een Presta ventiel, ook wel Frans ventiel genoemd. Ideaal voor elke wielrenner.

Binnenbanden voor diverse soorten fietsen

Naast de binnenbanden voor racefietsen bieden wij ook binnenbanden voor mountainbikes. De binnenbanden die je in ons assortiment kunt terugvinden hebben een hoge kwaliteit die topprestaties kunnen waarborgen. Op deze manier kun je onbezorgd en vielig de weg op.

A-merken binnenbanden

Math Salden vindt het belangrijk dat wielrenners het hoogst haalbare kunnen nastreven. We voeren dan ook verschillende topmerken binnen ons assortiment. De meeste binnenbanden die je bij ons kunt vinden zijn vervaardigd uit het hoogwaardige butyl en staan garant voor een hoge kwaliteit en optimale betrouwbaarheid.

Heb je vragen over de binnenbanden van je racefiets, de combinatie met de buitenband of ben je opzoek naar wielsets? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder 

Wil je je band snel vol met lucht? Neem dan eens een kijkje bij onze co2 patronen.

Leren hoe je eenvoudig een binnenband plat of vervangt? Wij hebben hier de perfecte onderhoudstip voor, klik hier.