Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 80 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 80 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

» Sturen

Van €  12,95 tot €  650,00

Stuur voor je racefiets, MTB of tijdritfiets

Wij krijgen regelmatig de vraag waar je allemaal op moet letten bij de aanschaf van een stuur voor je racefiets, MTB, cyclocross of tijdritfiets. Een stuur heb je de gehele rit in je handen en het moet een comfortabele greep hebben die ook zorgt voor de juiste houding op de fiets.

Materiaal van belang

Het belangrijkste is de breedte van het stuur, de breedte van het stuur moet ongeveer even breed zijn als je schouders. Daarnaast moet je kijken naar de vorm en het gewicht van het stuur. Ook het materiaal is van belang, zo bieden wij sturen aan in  Carbon, Aluminium en combinaties van beide.

Soort stuur afhankelijk van wensen

Per soort fiets is een ander soort stuur gewenst, een racefiets stuur heeft andere eisen dan een tijdritfiets stuur, en ook een MTB stuur heeft weer een andere vorm.

Elke renner is anders en het is ook een persoonlijke keuze welk stuur jij graag op jouw fiets monteert. Welk stuur je ook zoekt, wij hebben een uitgebreid assortiment goed geprijsde sturen voor je racefiets, MTB en tijdritfiets. Hierdoor slaag je bij ons altijd.

Naast sturen voor je racefiets hebben wij ook stuurpennen, topcaps en spacers in ons assortiment en maak je stuur helemaal af met een mooie stuurlint.

Weten hoe je een stuur afstelt en barends monteert? 

Voor meer onderhoudstips kun je een kijkje nemen op onze onderhoudspagina.