Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

4 artikel(en)

Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

4 artikel(en)

» Barends

Van €  17,95 tot €  49,95

Bar ends kopen

Bar-ends zijn de uiteindes op het stuur van je mountainbike. Door de verhoging kun je in een comfortabel over de onverharde paden crossen.  Naast de comfortabele houding die je met behulp van bar-ends zult ervaren is het ook goed voor je houding als MTB-er. De bar-ends zorgen er namelijk voor dat je een natuurlijke houding inneemt. 

Merken in ons assortiment

Als MTB-er ben je bij Math Salden aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een aantal zeer scherp geprijsde bar-ends opgenomen in ons assortiment. Denk onder andere aan merken als PRO, Token en Ritchey die bekend staan om hun zeer sublieme afwerking en kwaliteit.

Voor ieder wat wils

Welke type bar-end het beste aansluit op je wensen en behoeften is moeilijk vast te stellen. De ene MTB-er houdt van rechte bar-ends terwijl de ander zweert bij voorgevormde bar-ends. Op Salden.nl vindt je beide soorten, waardoor er voor ieder wat wils is.

Meerdere materialen

Je kunt bij ons kiezen uit aluminium, carbon of kunststof. Het materiaal dat je kiest maakt niet heel erg uit. Wij vinden het zelf mooi als het materiaal aansluit op het type stuur dat je hebt.

Naast bar ends hebben wij ook goedkope MTB sturen.