Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 123 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 123 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

» Lange Broeken

Van €  14,90 tot €  275,00

Lange fietsbroek

Math Salden is de partij als het om wielerproducten gaat. U kunt bij ons terecht voor frames, fietsonderdelen en natuurlijk kleding. Zo ook voor kleding voor je onderlichaam.  Een korte wielerbroek is in de winter natuurlijk te koud, het is daarom aan te raden bij tochten in de winter of op grote hoogte een lange fietsbroek aan te doen.

Meer comfort en minder energieverlies

Het is belangrijk dat je als wielrenner geen kou vat tijdens een lange rit. Door een lange fietsbroek aan te schaffen verhoog je het comfort en de algehele ervaring. De extra warmte op je benen zorgt ervoor dat je je energie zo optimaal mogelijk kunt in zetten. Het opwarmen van je lichaam kost een hoop energie en tast je mentale weerbaarheid aan. Hierdoor zullen je prestaties verslechteren, wat voorkomen kan en moet worden.

Hoogwaardig materiaal

De lange fietsbroek zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, ademen goed en hebben een heerlijke pasvorm, zowel met als zonder bretels. Daarnaast hebben de meeste lange fietsbroeken ook een zeem wat zorgt voor extra zitcomfort op de fiets. Je vind bij ons goedkope lange fietsbroeken voor zowel heren als dames

Ook de bekende merken vind je bij ons, zo hebben wij natuurlijk Assos, Castelli, Northwave en Sportful.