Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

4 artikel(en)

Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

4 artikel(en)

» Petjes

Van €  9,95 tot €  22,90

Fietspetje kopen

Vroeger was dit kenmerkend voor de alle renners, de zogenoemde koerspetjes. In de tijd voor de helm droegen de renners vaak petjes, en hoewel het aan veiligheid niets bijdraagt was het een waar statement. De sponsoren kregen een extra prominente plek om te etaleren en met het omhoog gezette klepje was er zelfs nog een extra boodschap te vermelden.

Sinds de komst van de fietshelm is het fietspetje niet tot nauwelijks terug te vinden op het grote toneel. Alleen rond de wedstrijden en etappes lopen veel renners nog steeds met deze gewilde fashion items rondt.

Fietspetje in het assortiment

Wij van Math Salden vinden de fietspetjes geweldig en hebben dus een uitgebreid assortiment aan koerspetjes in onze winkel en webshop opgenomen. Bij ons vindt je onder andere fietspetjes van de merken: CastelliWillier en Sportful. Ook voor een bijpassende fietsmuts of fietshelm kun je bij ons terecht.

Een echte wielerliefhebber kan dus niet zonder een mooi fietspetje, en voor een goedkoop fietspetje ben je bij Salden aan het juiste adres.