Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

1 artikel(en)

Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

1 artikel(en)

» Bandana's

Van €  20,00 tot €  20,00

Fiets bandana kopen

Een fietsmuts is alleen geschikt voor de wintermaanden van het jaar. Een fiets bandana daarentegen is geschikt voor meerdere seizoenen en zorgt voor een vrij gevoel. Een fiets bandana is een ideaal kledingstuk die ervoor zorgt dat warmte je hoofd niet kan verlaten. De bandana zorgt voor genoeg warmte op de delen van je hoofd die gevoelig zijn voor tempratuurwisselingen zoals je voorhoofd en je oren. Door de ademende stof van de bandana raak je ook onder de bandana het vocht en warmte kwijt.

Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit

Al onze fiets bandana's zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit stof met ademende eigenschappen. Welke bandana je ook aanschaft, het zal zorgen voor extra comfort op je hoofd en op de fiets. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan fiets bandana's onder andere van de merken: Assos, Sportful, Zero RH+ en Castelli.

Andere producten voor het hoofd

Naast de fiets bandana's hebben wij ook goedkope fietsmutsen, helmmutsen en fietssjaals voor de koude dagen in het jaar. Ook met de bandana kun je de koude dagen met een gerust hart tegemoet fietsen.