Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 102 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 102 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

» Winterhandschoenen

Van €  14,50 tot €  130,00

Lange fietshandschoenen kopen

Naast je billen en voeten zijn je handen een van de drie contactpunten met de racefiets. Het is belangrijk dat je veel grip op het stuur hebt, dit tijdens trainingen en wedstrijden. Bij Math Salden ben je aan het goede adres als het om lange fietshandschoenen gaat.

Een comfortabele rit ervaren?

Tijdens een lange rit is het belangrijk dat je als wielrenner, MTB-er of cyclocrosser voldoende comfort en warmte ervaart. Met het dragen van handschoenen vergroot je niet alleen het comfort, maar zorg je er ook voor bescherming tegen kramp en blessures. Een nat stuur met blote handen proberen onder controle te houden is levensgevaarlijk. Dit geldt vooral voor MTB-ers en cyclocrossers.

Bekende merken

Om het comfort tijdens een lange rit in de herfst- en wintermaanden te vergroten heeft Math Salden een uitgebreid assortiment handschoenen samengesteld. Binnen dit productaanbod vindt je onder andere handschoenen van de volgende merken: Assos, BBB, Bioracer, Castelli, Giro, Northwave, Pearl Izumi en Sealskinz. Wij hebben lange wielren handschoenen voor heren en dames.