Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 120 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 120 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

» Wielrenschoenen

Van €  27,50 tot €  369,90

Racefiets schoenen kopen

Bij Math Salden vindt je alles wat met de wielersport te maken heeft. Denk hierbij aan fietsonderdelen, frames, accessoires en kleding. Ook voor wielren- en fietsschoenen ben je bij ons aan het juiste adres. Het hebben van goede racefietsschoenen is net zo belangrijk als het hebben van een goede fiets. De pasvorm, het profiel en het comfort zorgen er uiteindelijk voor dat je voor het maximaal haalbare kunt gaan namelijk een race of toernooi winnen. Math Salden biedt hiervoor scherpe aanbiedingen.

Bekende merken & aanbiedingen

Wij vinden het belangrijk dat je als wielrenner kunt vertrouwen op het materiaal, de fiets en de racekleding die je aanhebt. Bij ons vindt je daarom alleen vertrouwde en bekende merken terug in het productassortiment. Wij werken onder meer samen met: Mavic, Northwave, Sidi en Shimano. Natuurlijk zijn er ook verschillende schoenen voor dames, heren en kinderen.

Belang van goed zittende schoenen

Het is belangrijk dat je goed zittende schoenen koopt. Ook al loop je niet veel op fietsschoenen, je kan bij slecht zittende fietsschoenen toch blaren, schuurplekken en irritaties krijgen op en aan je voeten. Hierdoor zul je minder genieten van het fietsen en het comfort op de fiets weghalen. Daarnaast wordt de krachtoverbrenging op de fiets ook minder als de schoenen niet goed zitten.