Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 147 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 147 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

» Sokken

Van €  1,50 tot €  45,00

Wielren sokken

Het belang van goede sokken wordt door de meeste mensen in Nederland onderschat. Uit gemak pak je de eerste de beste sokken uit je kast. Om een comfortabele rit te ervaren is het hebben van goede wielrensokken een must have. Door goede sokken aan te schaffen verhoog je het comfort van de schoenen en daarbij ook de krachtoverdracht op de fiets. Als je te kleine of te grote sokken aandoet heb je kans op schuifende sokken en daardoor extra kans op blaren, schuurwonden en irritatie aan je voeten.

A-merken in assortiment

Wij van Math Salden vinden het belangrijk dat je altijd kunt vertrouwen op je fietsmateriaal en kleding. Bij ons vindt je dan ook dé A-merken als het om sportsokken gaat. Denk hierbij onder andere aan: Assos, Castelli en Sealskinz voor zowel heren als dames. Ook hebben wij in ons assortiment speciale wielren sokken voor de winter en de zomer.

Wielrensokken een pre

De sokken die je tijdens het wielrennen draagt zijn uitermate belangrijk voor het comfort en kunnen nare blessures of ontstekingen voorkomen. Zo kunnen te grote of kleine sokken blaren, schuurwonden en andere irritaties aan je voeten veroorzaken. Tijdens een lange rit kan dit resulteren in infecties.