Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 92 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 92 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

» Overschoenen

Van €  9,95 tot €  90,00

Wielren overschoenen kopen

Het vinden van de juiste wielrenschoenen is een zoektocht aan zich. Het is dan ook zonde als je al vroegtijdig afscheid moet nemen van deze schoenen. Het onderhouden van je schoenen is een, maar het beschermen tegen regen, sneeuw en andere weersomstandigheden is een tweede. Om je wielrenschoenen een extra beschermlaag te geven hebben wij van Math Salden overschoenen in ons assortiment opgenomen. 

Nut van overschoenen 

Zoals het woord overschoen al doet vermoeden is het een extra beschermlaag die je over je raceschoenen of MTB/cyclocrossschoenen heen kan dragen. De overschoenen zorgen daarnaast ook voor extra warmte voor de herfst- en wintermaanden.

Een laag aan de buitenzijde van de schoen is een stuk slimmer dan het aantrekken van een extra paar sokken. Het aantrekken van extra sokken kan namelijk de pasvorm en het comfort in negatieve zin beïnvloeden. 

Bekende merken in ons assortiment

Er zijn speciale overschoenen met extra warmte voor de winter, extra ventilerend voor de zomer en overschoenen voor de 4 seizoenen. Ook zijn de bekende merken bij ons vertegenwoordigd, zo hebben wij overschoenen van onder meer Assos, BBB, Northwave en Sealskinz.