Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 58 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 58 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

» Mountainbikeschoenen

Van €  46,50 tot €  287,95

MTB en Cyclocross schoenen kopen

Het hebben van goed schoeisel is belangrijker dan je in eerste instantie zou denken. Je voeten zijn namelijk een van de drie contactpunten tussen jou en de fiets. Om de krachtoverdracht op de fiets zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn goede MTB/Cyclocross schoenen een absolute must. De schoenen moeten lekker zitten en goed aansluiten op de  schoenplaatjes en pedalen  van de fiets.

Schoenen van A-merken

Het is belangrijk dat je kunt vertrouwen op goed materiaal dat voor jou het beste is. Wij van Math Salden vinden het daarom belangrijk dat je kunt kiezen uit een breed aanbod MTB/Cyclocross schoenen. Bij ons vindt je onder andere de volgende merken: Mavic, Northwave, Sidi en Shimano. Natuurlijk zijn er ook verschillende schoenen voor dames en heren.

Risico’s slechte schoenen

Het dragen van schoenen in een verkeerde maat of met onvoldoende profiel kan vervelende consequenties hebben voor jezelf. De kans is aanwezig dat je last krijgt van blaren, irritaties op en aan je voeten en schuurplekken op je hiel. Je zult veel minder plezier beleven aan een langere rit door continu last te hebben van pijn.