Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 77 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 77 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

» Wind en regenjacks lange mouw

Van €  19,95 tot €  400,00

Wielren windvest kopen

Math Salden is dé partij als het om wielrennen, MTB en cyclocross artikelen gaat. Bij ons kunt u terecht voor frames, fietsen, fietsonderdelen en kleding. Wij verkopen wielerkleding voor heren, dames en kinderen. Een van de must haves voor wielerfanaten in Nederland is een windvest. 

In het voorjaar en herfst kan er ondanks het mooie weer een gure wind staan. Hierdoor kan een wielershirt niet voldoende zijn om de kou buiten te houden, maar is een jack of vest teveel warmte. Een lichtgewicht windvest van hoge kwaliteit is dan de uitkomst. Een wielren windjack zorgt voor het buiten houden van de koude wind maar zorgt voor genoeg warmte afvoer om niet oververhit te raken. 

Pasvorm van essentieel belang

De pasvorm bij wielerkleding is extreem belangrijk. Een te groot of klein shirt kan irritaties opleveren tijdens een rit. Een te klein vest kruipt omhoog, waardoor u kou vat. Een te groot windvest laat teveel wind en eventueel regen door. Kortom de pasvorm van ieder kledingstuk dient perfect aan te sluiten op uw lichaam.

A-merken in ons assortiment

Op Salden.nl vindt je diverse topmerken windvesten die aansluiten op uw wensen en behoeften. Wij verkopen windvesten voor zowel de zomer- als wintermaanden. Denk bijvoorbeeld aan de merken:  Castelli, Santini en Assos.

Daarnaast hebben wij windvesten voor de winter met wat extra warmte, voor de zomer met extra licht gewicht en windjacks voor 4 seizoenen.