Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 116 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 116 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

» Shirts lange mouw

Van €  20,00 tot €  170,95

Fietsshirt met lange mouw en vesten

In de koudere dagen is een fiets shirt met lange mouwen onontbeerlijk in je gaderobe. Met de fietsshirts van hoogwaardige kwaliteit ben je verzekerd van genoeg warmte tijdens de lange tochten, maar toch een stof die genoeg ademt en zorgt voor voldoende ventilatie om de overtollige warmte en zweet af te voeren. Math Salden heeft diverse wielerkleding voor zowel heren als  dames opgenomen in haar assortiment. Voor kleding voor het bovenlichaam bent je bij Salden.nl aan het juiste adres. Zo ook voor shirts of vesten met lange mouwen die uitermate geschikt zijn voor het najaar.  

Bekende A-merken

De shirts/vesten met lange mouwen die wij verkopen zijn afkomstig van bekende merken. Denk hierbij aan: CastelliPearl IzumiNalini,  SantiniAssos, Carrera, Northwave, Shimano en Sportful. Bij de aanschaf van een dergelijk shirt kunt u vertrouwen op de perfecte samenstelling van stoffen en dat tegen een zeer gunstige prijs. 

Soort stof van belang

De kleding die je als wielrenner draagt moet een goede pasvorm en stof hebben, dit om de transpiratie op een goede manier af te voeren. Ook voor de comfort die je tijdens ritten ervaart wordt vergroot door het meest geschikte shirt. Een shirt dat ophoog kruipt tijdens het rijden wordt als zeer vervelend ervaren. De goedkope wielren shirts met lange mouw en de vesten zijn er voor  en en speciaal voor de winter, zomer en het jaar rond, of tewel vier seizoenen vesten en shirts.

In ons assortiment vind je natuurlijk de grote merken die alleen maar hoge kwaliteit fietsshirts leveren zoals 

Ben je op zoek naar team kleding van seizoen 2014? Neem dan een kijkje hier: Team kleding 2014