Helaas, er zijn geen producten binnen uw selectie gevonden.

 

» Regenjacks

Van €  0,00 tot €  0,00

Wielren regenjack kopen

Op Salden.nl vindt je alles wat met wielrennen, mountainbiken en cyclocross te maken heeft. Ook wielerkleding voor dames, heren en kinderen is opgenomen binnen ons assortiment. Zo ook lichtgewicht regenjacks die u beschermen tegen een onplezierige rit in de regen. 

Een kleine regenbui houdt geen renner tegen, ook jou niet. Het is daarom altijd handig om een regenjack speciaal voor het wielrennen bij je te hebben. Het regenjack zorgt voor voldoende warmte, maar zorgt er ook voor dat je niet nat wordt op je core. Doordat de regenjacks een lichtgewicht zijn kun je ze makkelijk meenemen in de zakken van je wielershirt en aan doen als de bui nadert. 

Belang van een goed regenjack

Een goed regenjack is een essentieel onderdeel van je wielrengarderobe. Vrijwel alle regenjacks die zijn terug te vinden in ons assortiment zijn ontworpen om te isoleren en de warmte te behouden wanneer de temperatuur buiten laag is. Een regenjack kan worden gezien als een schil voor je bovenlichaam. Wanneer je als wielrenner besluit zonder regenjack te fietsen kan je niet alleen kou vatten, maar kostbare mineralen verliezen, die je lichamelijke prestaties zullen belemmeren.

Bekende merken

Wij van Math Salden vinden dat je instaat moet zijn om tegen een scherpe prijs zeer goede kwaliteit producten te kunnen kopen. Binnen ons assortiment vindt je dan ook verschillende bekende merken waaronder:AssosCastelli en Sportful.

Wij hebben regenjacks voor heren, dames als ook unisex regenjacks en hebben wij goedkope regenjacks voor de winter, zomer of 4 seizoenen.