Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 148 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 148 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

» Jacks lange mouw

Van €  29,90 tot €  280,00

Wielren jacks kopen

Math Salden is de partij als het om wielerspullen gaat. Je vindt bij ons diverse wielerkleding voor heren, dames en kinderen. Zo ook kleding voor het bovenlichaam. Een onmisbaar kledingstuk voor iedere wielrenner in Nederland is een jack. 

Begin je het kouder te krijgen op de racefiets en ben je opzoek naar wat extra warmte, dan is een wielren jack ideaal. Een lichtgewicht jack neem je eenvoudig mee op de racefiets en trek je makkelijk aan als je wat extra warmte nodig hebt.

Jacks voor het tussenseizoen

In Nederland duurt het tussenseizoen erg lang. In de herfst en wintermaanden heb je als wielrenner regelmatig te maken met veel regen en wind. Om toch comfortabel te fietsen in deze maanden is het hebben van een jack een absolute must. De meeste jacks die zijn terug te vinden in ons assortiment zijn winddicht en waterafstotend, zonder het ademende karakter te verliezen.

De wielren jacks zijn van hoogwaardig materiaal dat winddicht en waterbestendig is. Toch is de stof zeer elastisch en ademend zodat de jas je beschermd tegen wind en regen, maar voorkomt dat je oververhit raakt. 

Bekende merken

Als wielrenner, MTB-er of Cyclocrosser moet je altijd kunnen bouwen op je materiaal, fiets en kleding. Wij hebben om die reden diverse bekende en kwalitatief sterke merken in ons assortiment opgenomen. Denk hierbij aan onder andere: NorthwaveMavicCastelliPearl IzumiZero RH + en Sportful. Wij bieden jacks voor zowel heren, dames en kinderen.

Of je nu op zoek bent naar een wielren jack in de zomer, winter of voor 4 seizoenen, goedkope wielren jacks vind je bij Salden.