Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 36 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

12

Artikelen 1 tot 12 van 36 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

» Armstukken

Van €  9,95 tot €  46,60

Armstukken wielrennen kopen

Als de dagen kouder worden en je net nier meer met korte mouwen kan rijden, dan zijn armstukken voor het wielrennen ideaal. Deze schuif je over je armen en zorgen voor voldoende warmte en comfort. Ook als je gaat klimmen kan de extra warmte helpen om die laatste zware stukken te overbruggen. Op Salden.nl vindt je alles wat met wielrennen, MTB en cyclocross te maken heeft. Bij ons ben je ook aan het juiste adres als het om kleding gaat. Zo ook voor wielren armstukken/armwarmers voor dames en heren. 

Wisselvallig weer in de herfst en lente

Armstukken voor het fietsen zijn het kledingstuk als het om wisselvallig weer in de lente- en herfstmaanden gaat. Vaak is het op deze dagen prettiger om met korte mouwen te fietsen, maar bij een plotselinge regenbui had je graag een shirt met lange mouwen aangehad. Armstukken zijn flexibel, licht, ergonomisch en beschermen de hele arm. De armstukken zijn licht van gewicht en makkelijk op te bergen in je achterzak van je fietsshirt. Ook bieden wij wielren armwarmers die bescherming bieden tegen UV licht. De anatomische pasvorm van de armstukken zorgen voor dat extra stukje comfort. Voor goedkope armstukken ben je ook bij ons aan het juiste adres. 

Vat geen koud tijdens een rit

Tijdens een wielerrit is het funest om kou te vatten. De energie die nog aanwezig is in je lichaam moet in een dergelijke situatie worden gebruikt om je lichaamstemperatuur op peil te houden.

Juiste pasvorm

Armstukken voor het wielrenen zijn meestal aardig flexibel te noemen, dit betekent niet dat er een one fits all maat van toepassing is. Het is belangrijk dat je de juiste maat kiest die je de best mogelijk pasvorm geeft.