» Kleding

Wielerkleding kopen

Een echte wielrenner kan niet zonder de juiste wielerkleding. Wij hebben dan ook een breedt assortiment aan wielerkleding en accessoires in onze winkel en natuurlijk online. Of u nu opzoek bent naar de juiste kleding voor het bovenlichaam, onderlichaam, handen en voeten of uw hoofd, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij bieden de laatste trends, nieuwste collecties en teamoutfits voor een goede prijs.

Nieuwste collectie wielerkleding

Wij hebben altijd de nieuwste collectie wielerkleding in onze winkel en online. Hierdoor rijdt u altijd in de mooiste outfits van de meest hoogwaardige kwaliteit. Of het nou gaat om de laatste collectie algemene wielerkleding of de teamkleding van 2015. Wij hebben het in ons assortiment en u besteld het snel en eenvoudig bij ons online of in de winkel.

Merken Wielerkleding

Welk merk wielerkleding u ook zoekt, wij hebben het in ons assoritiment. BBB, Northwave, Assos, Castelli, Shimano, Bioracer, Pearl Izumi, Sportful, Willier, Zero RH+, Nalini, Sealskinz, Mavic, Giro, Bell en Santini zijn allemaal aanwezig in onze grote collectie. 

Bekijk bijvoorbeeld eens onze collectie Santini wielershirts, Giro helmen, de Teamkleding van 2015 of de korte wielerbroeken van Assos.

Soorten wielerkleding

Er zijn vele soorten wielerkleding, die elk geschikt zijn voor een bepaald lichaamsdeel, of weertype. Zo hebben wij kleding speciaal voor het bovenlichaam, waaronder natuurlijk wielershirts met korte mouw, lange mouw, jacks, armstukken, regenjacks en windvesten.

Voor het onderlichaam hebben wij natuurlijk ook alle soorten wielerkleding, de korte wielerbroek en de lange wielerbroek, maar ook 3/4 wielerbroeken en beenstukken hebben wij voor een goede prijs.

Voor de handen en voeten hebben wij ook veel keus. Voor de handen hebben wij korte handschoenen en lange handschoenen. Voor de voeten hebben wij meerdere soorten wielrenschoenen, zowel voor Race en MTB/ Cyclocross, overschoenen en sokken.

Nieuwste wielerkleding

Bekijk hieronder de nieuwste wielerkleding die is toegevoegd aan onze collectie: