Helaas, er zijn geen producten binnen uw selectie gevonden.

 

» Zwart

Van €  0,00 tot €  0,00

Raceframes zwart

Wil jij graag een tijdloze kleur voor jouw racefiets? Een zwart raceframe is elegant en straalt veel klasse uit. Bij Math Salden hebben we in ons grote assortiment zwarte frames van de merken Carrera, Battaglin, Wilier, Kuota, Cinelli, DeRosa en Trek. Dit zijn topmerken die frames maken van hoge kwaliteit. Wanneer je op zoek bent naar de aanbiedingen voor zwarte racefietsframes kun je onze op=op sale bekijken voor de meest voordelige modellen. Een zwart frame kopen bij Salden betekent dat je de beste service krijgt om te helpen bij jouw keuze of bij het verder opbouwen van de racefiets.

Bereken eerst de framemaat

Door eerst de framemaat te bepalen, zorg je dat het raceframe geschikt voor je is. Dit zorgt voor meer comfort tijdens het fietsen en kan blessures voorkomen. De juiste afmetingen zijn dus heel belangrijk voor het nieuw te kopen zwarte frame. Als jouw oude of huidige fiets als de correcte maten heeft, kun je deze natuurlijk eenvoudig overnemen. 

Zwart frame kopen 

Behalve zwarte raceframes van aluminium of carbon kun je ook zwart-wit en wit-rode fietsframes kopen. Voor het opbouwen van jouw racefiets kun je bij Salden ook terecht voor fietsonderdelen van bijvoorbeeld Shimano, maar ook voor accessoires en kleding. Wij hebben veel helmen, shirts, broeken en schoenen in ons ruime assortiment. Stel dus zelf je gehele fiets samen bij Math Salden!

Beste service en veel voordelen

Bij Salden helpen wij je graag om het meest geschikte zwarte frame te kopen. Bij het kopen van een frame of een ander product bieden wij je ook veel voordelen. Wij zorgen namelijk dat de bestelling snel wordt geleverd en bij bedragen boven de 100 euro is de bezorging gratis. Is het frame toch niet helemaal wat je zoekt? Je kunt binnen 30 dagen het model omruilen en retourneren. Dat is profiteren van de beste service van onze wielerzaak.