Helaas, er zijn geen producten binnen uw selectie gevonden.

 

» Trek

Van €  0,00 tot €  0,00

Raceframe Trek

Op zoek naar een Trek raceframe? Bij Math Salden ben je hiervoor op de goed plek. Trek is marktleider in de verkoop van racefietsen, maar je kunt ook losse frames van dit bekende merk kopen. De carbon raceframes van Trek zijn eenvoudig te bestellen bij Salden en hierbij geniet je van al onze voordelen. Ook voor raceframes van Kuota, DeRosa en Wilier kun je bij ons terecht. 

Maat berekenen voor raceframe

Voordat je een los frame aanschaft, is het goed om de juiste maat te nemen. De maat kun je bepalen aan de hand van een eenvoudige meetmethode. Kom je er niet helemaal uit met de maat? Onze medewerkers staan in de winkel en online altijd voor je klaar om te helpen bij de framemaat berekenen.

Trek raceframe kopen bij Math Salden

Trek heeft hoge kwaliteit carbon frames die verschillende maten en bij sommige modellen is inruilkorting mogelijk. Dit betekent dat je jouw oude frame bij ons kunt inleveren en korting krijgt op het nieuwe raceframe. Jouw Trek raceframe kopen bij Salden betekent niet alleen dat je een goed frame krijgt om jouw fiets op te bouwen, maar je krijgt onze service er gratis bij.

Frame online bestellen?

Je kunt bij Salden jouw raceframe eenvoudig online bestellen. Je hebt de mogelijkheid om het losse frame binnen 30 dagen om te ruilen en bij bestellingen boven de 100 euro, is de bezorging gratis. Voor 14.00 uur bestellen betekent ook dat het frame dezelfde dag nog wordt verzonden.