Helaas, er zijn geen producten binnen uw selectie gevonden.

 

» Derosa

Van €  0,00 tot €  0,00

Racefietsframe DeRosa

De racefietsframes van DeRosa bieden jou veel comfort op de weg en is voor zowel amateur als professional zeer geschikt. Het merk DeRosa richt zich voornamelijk op de amateur wielrenners, maar ze laten ook steeds meer van zich horen bij de professionele wielerploegen. Bij Math Salden kun je carbon raceframes kopen van DeRosa voor een betaalbare prijs en met uitstekende service. Zo weet je altijd zeker dat je het beste frame voor jouw racefiets aanschaft. DeRosa is een Italiaans merk en staat bekend om zijn duurzame materialen voor de fietsen. Naast fietsframes van DeRosa heeft Salden ook frames voor wielrenfietsen van onder meer Battaglin, Carrera, Trek en Wilier die je met elkaar kunt vergelijken.

Framemaat berekenen

Voor het aanschaffen van een raceframe is het belangrijk dat je goed de maten gaat bepalen. Ga dus eerst de framemaat voor de racefiets berekenen. Heb je hulp nodig bij het bepalen van de fietsmaat? Neem gerust contact met ons op.

DeRosa racefiets frame kopen

Een los raceframe kopen is ideaal als je de racefiets zelf wilt samenstellen en opbouwen. Bij Salden hebben we van DeRosa lichte carbon raceframes uit verschillende modeljaren en in diverse kleuren. De prijzen van de framesets kunnen uiteenlopen en voor de voordeligste prijs raden wij je aan om de aanbiedingen goed in de gaten te houden en de frames te vergelijken met elkaar.

Voordelen van Math Salden

Wanneer je het frame online voor 14.00 uur bestelt, heb je het model morgen al in huis. Bestellingen boven de 100 euro worden ook nog eens gratis bij je bezorgd. Niet helemaal tevreden met de aankoop? Ruilen en retourneren kan eenvoudig binnen 30 dagen. Wil je het beste raceframe kiezen of het racefiets frame eerst in het echt zien? Je kunt ook bij ons langskomen in onze grote winkel in Limbricht.

Tip: naast framesets hebben wij bij Salden ook diverse fietsonderdelen, complete racefietsen van onder meer DeRosa en een ruime keuze in fietskleding