Helaas, er zijn geen producten binnen uw selectie gevonden.

 

» Carrera

Van €  0,00 tot €  0,00

Raceframes Carrera

Voor een klassiek frame van Italiaanse makelij is een racefiets frame van Carerra een goede optie. Dit zijn hoogwaardige fietsframes die verkrijgbaar zijn voor verschillende prijzen. Carerra is bij de professionele wielrenners een populair merk, maar voor de amateurs maakt het Italiaanse bedrijf ook mooie raceframes. Bij Salden kun je zo’n Carrera frame kopen en wij geven je hierbij onze goede service en voordelen. Behalve Carrera verkopen wij ook frames van de merken Battaglin, Trek, Ridley en Kuota.

Racefiets framemaat bepalen

Voor het juiste fietsframe is de maat belangrijk, zodat je met veel comfort en gemak op de racefiets kan zitten. Meet daarom de framemaat direct op. Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag met de framemaat berekenen. Neem nu nog contact met ons op.

Carrera racefiets frame kopen

Van Carrera hebben wij fietsframes van carbon in ons assortiment. Jouw nieuwe carbon frame is verkrijgbaar in verschillende kleurtinten en we hebben modellen uit 2015 en 2016. Het beste frame voor de op te bouwen racefiets kun je vinden door eerst de raceframes me elkaar te vergelijken. Zo kun je gelijk zien welk frame de eigenschappen heeft die bij jou passen. Bij Salden verkopen we ook veel fietsonderdelen van onder meer Shimano, zodat je jouw fiets helemaal gereed kunt maken voor het parcours.

Gratis bezorging bij besteding van minimaal 100 euro

Behalve Carrera framesets hebben we veel meer fietsonderdelen bij Math Salden. Je kunt de frames, onderdelen en fietskleding online bestellen maar je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel voor deskundig advies. Wanneer je het racefiets frame online bestelt voor 14.00 uur, heb je het frame de volgende dag al in huis en de bezorging is gratis. Als je het product wilt ruilen, kan dat binnen 30 dagen. Een fietsframe koop je dus inclusief alle voordelen van Salden.