Helaas, er zijn geen producten binnen uw selectie gevonden.

 

» 2013

Van €  0,00 tot €  0,00

Raceframes modeljaar 2013

Bij Math Salden kun je losse frames vinden uit verschillende modeljaren. In ons assortiment hebben wij onder andere modellen uit 2013. Deze framesets zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en zijn gemaakt van carbon of aluminium. Een raceframe 2013 kopen bij Salden doe je voordelig online, maar je kunt ook langskomen in onze winkel. Wij verkopen merken zoals Kuota, DeRosa, Cinelli en Carrera. Als je op zoek bent naar een raceframe uit 2013 in de aanbieding, kun je onze op=op sale bekijken. In de uitverkoop vind je goedkope losse frames van topmerken.

Nieuw raceframe: framemaat berekenen

Door de framemaat te berekenen zorg je dat je de juiste maat koopt voor het frame. Je kunt hiervoor ook de maat van je huidige fiets gebruiken, maar het is verstandig om de maat nog eens goed te bepalen. Zo krijg je een comfortabele racefiets en kun je de kans op blessures verkleinen.

2013 raceframe kopen

Bij Salden kun je ook fietsonderdelen kopen op de opbouwfiets gereed te maken. Zo kun je jouw racefiets helemaal zelf samenstellen. Naast 2013 framemodellen hebben we ook modellen uit latere jaren zoals 2014, 2015 en 2016. Jouw frame aanschaffen bij Math Salden biedt jouw naast onze voordelen ook onze kwaliteitsservice. Als je ergens vragen over hebt, neem in zo’n geval gerust contact met ons op.

Snelle levering van jouw fietsframe 

Het frame kun je binnen 30 dagen ruilen en retourneren. Zo heb je even de tijd om het fietsframe uit te proberen. Bij online bestellingen boven de 100 euro worden jouw aankopen gratis bij je thuis geleverd en wij zorgen daarnaast voor een snelle levering. Genoeg redenen dus om jouw nieuwe frame bij Salden te bestellen. Als je het frame eerst wilt bekijken en vasthouden, ben je welkom om onze winkel in Limbricht te bezoeken. In de winkel hebben we ook veel mountainbikes, crossfietsen, kleding en allerlei accessoires voor de fiets.