Helaas, er zijn geen producten binnen uw selectie gevonden.

 

» XL

Van €  0,00 tot €  0,00

Racefietsen maat XL

Zoals u waarschijnlijk weet van kleding is XL een relatief grote maat. Bij het kiezen van juiste racefiets zegt dit alleen iets over de lengte van de persoon. Dit maakt het kiezen van de juiste maat natuurlijk een stuk makkelijker. De juiste framemaat is echter pas precies te bepalen wanneer u uw binnenbeenlengte weet. U kunt uw framemaat als volgt uitrekenen, Meet uw binnenbeenlengte door met uw benen zo’n 15 cm uit elkaar te gaan staan en de afstand tussen de grond en uw kruis te meten. Wanneer u dit getal vermenigvuldigd met 0.68 heeft u uw framemaat.

Racefiets kiezen

Nu de framemaat bepaald is kunt u gaan kijken naar de soort racefiets. Bij ons kunt u een racefiets kopen van verschillende merken, zowel bekend als wat minder bekende. Zo hebben wij onder andere racefietsen van Carrera, Wilier, Bianchi, Trek en Ridley. Door de ruime keuze vindt u altijd een racefiets die geschikt is voor u.

Wilt u persoonlijk advies bij het uitzoeken van de juiste racefiets? Kom dan eens langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op via dit kan zowel telefonisch, alsook per chat en email.